Відкрите суспільство

«...кому підпорядковується публічна влада, кому підпорядковується верховна влада в країні - бандитам або громадянам країни? До того часу, поки це питання не вирішене, ніякі інші питання не можуть бути вирішені.»

Андрій Іларіонов

«Янукович – людина старого кримінального складу, яка має свої ігри «за поняттями». У тому світі не ухвалюють закон в принципі. Така людина може говорити про закон, але кримінальний світ не любить закону... Карні злочинці в таборах говорили політичним: ви прийдете до влади і знову мене посадите, оскільки моя справа – обійти закон, а ви хочете привести суспільство до закону»

Євген Сверстюк, доктор філософії, політв'язень радянського режиму.

субота, 16 липня 2011 р.

Тимошенко витратила стільки грошей, що заступнику генпрокурора Кузьміну і на його маєток не стало б

Генпрокуратура навела черговий «вбивчий» «арґумент» .

Вчора на офіційному сайті Генпрокуратури з'явилася чудова нотатка під назвою «Рішення Головуючий у справі Ю. Тимошенко Щодо видалення її із зали суду є законним та обґрунтованим, – державний обвинувач Лілія Фролова».

У цьому повідомленні, зокрема, наводяться і відомості про те, як витрачала гроші підприємець Тимошенко Ю. В. у 90-х роках минулого століття, не будучи ні народним депутатом, ні держчиновником:

«Тільки декілька фактів: у готелях Москви упродовж двох років вона витратила понад 180 тисяч доларів США, зокрема на придбання речей та біжутерії майже 9 тисяч доларів США, на придбання хутряних виробів – майже 16 тисяч доларів США» (кінець цитати).

Чисто по-жіночому пані Фролову зрозуміти можна: може бути тільки зараз, працюючи в органах нашої славної прокуратури, вона і може собі дозволити за пару років накопичити на пару шубок. А, може бути, залежно від того, як наведені її «аргументи» подіють на суддю Кірєєва, – і більше. Адже її начальник, заступник генпрокурора Ренат Кузьмін, ні дня бізнесом не промишляючи, який особняк собі під Києвом відгрохав – і не за 2 роки, а протягом коротшого терміну. Про це докладно УП писала, див. текст і фото в матеріалі «З життя прокурорської еліті: маєток Рената Кузьміна».
"ОБКОМ" 16 липня 2011 9:00
http://obkom.net.ua/news/2011-07-16/0900.shtml

Немає коментарів:

Дописати коментар