Відкрите суспільство

«...кому підпорядковується публічна влада, кому підпорядковується верховна влада в країні - бандитам або громадянам країни? До того часу, поки це питання не вирішене, ніякі інші питання не можуть бути вирішені.»

Андрій Іларіонов

«Янукович – людина старого кримінального складу, яка має свої ігри «за поняттями». У тому світі не ухвалюють закон в принципі. Така людина може говорити про закон, але кримінальний світ не любить закону... Карні злочинці в таборах говорили політичним: ви прийдете до влади і знову мене посадите, оскільки моя справа – обійти закон, а ви хочете привести суспільство до закону»

Євген Сверстюк, доктор філософії, політв'язень радянського режиму.

четвер, 14 липня 2011 р.

Звершення «Південного берега Макіївки»: зростає кількість вбивств, розбоїв, пограбувань

Прокуратура Криму підводить деякі підсумки. 
У повідомленні прес-служби прокуратури АРК вказується, що в першому півріччі на півострові було зареєстровано 18,3 тис. злочинів, з яких 11,2 тис. – крадіжки.

Майже 7 тисяч злочинів є тяжкими та особливо тяжкими, в тому числі здійснено 73 вбивства, 127 розбоїв, 921 пограбування.


По всіх вказаних категоріях злочинів спостерігається зростання у порівнянні з минулим роком, говориться в прес-релізі прокуратури.

Вместе с тем, утверждают в прокуратуре, работу правоохранительных органов Крыма неэффективной признать нельзя. «Текущий год отмечен ростом преступности в автономии, темпы которого скоординированными действиями и усилиями правоохранительных органов на данный момент удалось снизить в два раза: с 51,7% по состоянию на январь 2011 года до 26,2% на сегодняшний день», – сказано в сообщении.

Тенденція до загального зростання злочинності характерна для всіх регіонів АРК, проте найбільший рівень злочинності спостерігається у Феодосії, Сімферопольському та Бахчисарайському районах, Ялті, Сімферополі.

Разом з тим, стверджують у прокуратурі, роботу правоохоронних органів Криму неефективною визнати не можна. «Поточний рік відзначений зростанням злочинності в автономії, темпи якого скоординованими діями і зусиллями правоохоронних органів на даний момент вдалося знизити у два рази: з 51, 7% станом на січень 2011 року до 26, 2% на сьогоднішній день», – сказано у повідомленні.
УНІАН 14 липня 2011 09:41
http://obkom.net.ua/news/2011-07-14/0941.shtml

Немає коментарів:

Дописати коментар