Відкрите суспільство

«...кому підпорядковується публічна влада, кому підпорядковується верховна влада в країні - бандитам або громадянам країни? До того часу, поки це питання не вирішене, ніякі інші питання не можуть бути вирішені.»

Андрій Іларіонов

«Янукович – людина старого кримінального складу, яка має свої ігри «за поняттями». У тому світі не ухвалюють закон в принципі. Така людина може говорити про закон, але кримінальний світ не любить закону... Карні злочинці в таборах говорили політичним: ви прийдете до влади і знову мене посадите, оскільки моя справа – обійти закон, а ви хочете привести суспільство до закону»

Євген Сверстюк, доктор філософії, політв'язень радянського режиму.

вівторок, 19 липня 2011 р.

"Свобода" вимагає провести інвентаризацію земель Львова


19 липня 2011 року голова постійної депутатської комісії економічної політики та підприємництва у Львівській міській раді свободівець Андрій Хомицький звернувся до міського голови з вимогою провести інвентаризацію львівських земель, які знаходяться в оренді недобросовісних інвесторів.
Зокрема депутат вимагає перевірити використання економічних ресурсів комунальної власності громади м. Львова.
"Необхідно провести інвентаризацію всіх земельних ділянок, наданих на будівництво під комерційні інвестиційні проекти, адже часто на цих територіях жодного впровадження проекту не відбувається – земельні ресурси простоюють або їх взагалі намагаються передати в суборенду", – повідомив Андрій Хомицький.
Як зазначає Андрій Хомицький, Львівська міська рада ще в 2007 році своєю ухвалою надала ТзОВ "Агенція Європростір" площу 1,1170 га в оренду терміном на 10 років для розміщення спортивно-рекреаційного комплексу за функцією використання – землі комерції; 1,3348 га в оренду терміном на 10 років для розміщення готелю за функцією використання – землі комерції; 0,2121 га в оренду терміном на 10 років для розміщення ресторанно-відпочинкового комплексу за функцією використання – землі комерції.
"Проте сьогодні підприємство намагається передати ці землі в суборенду. Тому я вимагаю від міського голови надати мені перелік всіх земельних ділянок, які виділила Львівська міськрада для здійснення інвестиційних проектів, щоб ми могли вжити дії щодо недобросовісних інвесторів", – додав свободівець Андрій Хомицький.
Прес-служба Львівської міської організації ВО "Свобода" 19 липня 2011
http://www.svoboda.org.ua/diyalnist/novyny/023162/

Немає коментарів:

Дописати коментар