Відкрите суспільство

«...кому підпорядковується публічна влада, кому підпорядковується верховна влада в країні - бандитам або громадянам країни? До того часу, поки це питання не вирішене, ніякі інші питання не можуть бути вирішені.»

Андрій Іларіонов

«Янукович – людина старого кримінального складу, яка має свої ігри «за поняттями». У тому світі не ухвалюють закон в принципі. Така людина може говорити про закон, але кримінальний світ не любить закону... Карні злочинці в таборах говорили політичним: ви прийдете до влади і знову мене посадите, оскільки моя справа – обійти закон, а ви хочете привести суспільство до закону»

Євген Сверстюк, доктор філософії, політв'язень радянського режиму.

субота, 30 липня 2011 р.

Кожні 40 секунд у міліції чинять насильство – правозахисник


Кожні 40 секунд в Україні відбувається акт незаконного насильства в міліції.
Такими є результати соціологічного дослідження проведене Харківським інститутом соціологічних досліджень спільно з Харківською правозахисною групою. В ефірі Радіо Свобода дані оприлюднив координатор програм Харківської правозахисної групи Андрій Діденко.
За словами правозахисника, дослідження враховує лише акти насильства, які чиняться безпосередньо в органах внутрішніх справ.
 «Ми не говоримо про місця позбавлення волі, тому що там ці порушення мають латентний характер, і неможливо дослідити і з’ясувати наскільки це серйозно», – розповів в ефірі Радіо Свобода координатор програм Харківської правозахисної групи Андрій Діденко.
Повністю інтерв’ю з Андрієм Діденком читайте на сайті radiosvoboda.org у неділю, 31 липня.
30.07.2011
http://www.radiosvoboda.org/archive/news/20110730/630/630.html?id=24282025

Немає коментарів:

Дописати коментар