Відкрите суспільство

«...кому підпорядковується публічна влада, кому підпорядковується верховна влада в країні - бандитам або громадянам країни? До того часу, поки це питання не вирішене, ніякі інші питання не можуть бути вирішені.»

Андрій Іларіонов

«Янукович – людина старого кримінального складу, яка має свої ігри «за поняттями». У тому світі не ухвалюють закон в принципі. Така людина може говорити про закон, але кримінальний світ не любить закону... Карні злочинці в таборах говорили політичним: ви прийдете до влади і знову мене посадите, оскільки моя справа – обійти закон, а ви хочете привести суспільство до закону»

Євген Сверстюк, доктор філософії, політв'язень радянського режиму.

пʼятницю, 25 травня 2012 р.

Конгрес має намір заборонити в'їзд Януковичу і Пшонці в США


У Конгресі США готується резолюція, яка закликає ввести санкції проти президента Віктора Януковича та інших чиновників заради звільнення екс-прем'єра Юлії Тимошенко
Проект такої резолюції за авторством сенатора Джеймса Інхофа знаходиться на розгляді комітету у закордонних справах Сенату.
У резолюції українську владу закликають «негайно» звільнити Тимошенко з-за грат за медичними показниками, а адміністрацію президента Віктора Януковича засудити за «політично мотивоване ув’язнення» екс-прем'єра.
При цьому Державному департаменту пропонується «заборонити видачу віз президенту Віктору Януковичу, генеральному прокурору Віктору Пшонці та іншим чиновникам, які мають відношення до увʼязнення Тимошенко».
Крім того, автор резолюції пропонує «Державному департаменту зобов'язати посла США в Україні призупинити всю діяльність у посольстві до звільнення Тимошенко».
Також пропонується «закликати ОБСЄ не визнавати заплановане на 2013 рік головування України в організації до моменту звільнення Тимошенко».
На додаток проектом резолюції висувається пропозиція НАТО призупинити дію всіх угод про співпрацю з Україною та надати Києву невизначений випробувальний термін у зв'язку з особливим партнерством з організацією до моменту звільнення Тимошенко.
По материалам Украинская правда                   Новости политики, 13:58:51

Немає коментарів:

Дописати коментар