Відкрите суспільство

«...кому підпорядковується публічна влада, кому підпорядковується верховна влада в країні - бандитам або громадянам країни? До того часу, поки це питання не вирішене, ніякі інші питання не можуть бути вирішені.»

Андрій Іларіонов

«Янукович – людина старого кримінального складу, яка має свої ігри «за поняттями». У тому світі не ухвалюють закон в принципі. Така людина може говорити про закон, але кримінальний світ не любить закону... Карні злочинці в таборах говорили політичним: ви прийдете до влади і знову мене посадите, оскільки моя справа – обійти закон, а ви хочете привести суспільство до закону»

Євген Сверстюк, доктор філософії, політв'язень радянського режиму.

вівторок, 17 січня 2012 р.

Всенародна любов


На сьогоднішній день зафарбовувати недостовірну рекламу Януковича – це право кожного громадянина. Пошкодити тканину фарбою не можна. А недостовірна реклама порушує громадський порядок. Потрібно заляпувати фарбою і викликати міліцію, давати пояснення, у тому сенсі, що я захистив своїх друзів, соратників, сусідів, городян, громадян від недобросовісної реклами поширюваної від імені Януковича. Янукович відомий як громадянин, що не виконує свої рекламні обіцянки, і це підтверджено судом. Людина, яка має по суду право не виконувати рекламні обіцянки має бути обмежена в праві розміщувати рекламу.

16.01.2012 3:14
http://www.ord-ua.com/2012/01/16/vsenarodnaya-lyubov/?lpage=1

Немає коментарів:

Дописати коментар