Відкрите суспільство

«...кому підпорядковується публічна влада, кому підпорядковується верховна влада в країні - бандитам або громадянам країни? До того часу, поки це питання не вирішене, ніякі інші питання не можуть бути вирішені.»

Андрій Іларіонов

«Янукович – людина старого кримінального складу, яка має свої ігри «за поняттями». У тому світі не ухвалюють закон в принципі. Така людина може говорити про закон, але кримінальний світ не любить закону... Карні злочинці в таборах говорили політичним: ви прийдете до влади і знову мене посадите, оскільки моя справа – обійти закон, а ви хочете привести суспільство до закону»

Євген Сверстюк, доктор філософії, політв'язень радянського режиму.

вівторок, 6 вересня 2011 р.

Менты тренируются на студентах


2 вересня 2011 року в Херсонській області в смт. Чорнобаївка пройшли навчання МВС, завданням яких було відпрацювати дії міліції під час масових заходів та акцій протесту. Ці відпрацювання проходили на простих студентах, котрих привезли на полігон замість навчального процесу. Певно, це інновації Табачніка в українській системі освіти.
В розмові тет-а-тет студенти розповіли, що їх замість пар в університеті відвезли в Чорнобаївку, не пояснюючи навіщо. На місці студенти побачили безліч спецпідрозділів міліції, автозаки та навіть БТР.
Коли «навчання» почалися, студентам наказали брати пляшки з водою та кидати в міліцейський кордон з щитами, інші ж учасники цього «дійства» мали штурмувати та пробивати ці міліцейські кордони. Всі спроби зробити це завершувались тим, що міліція оточували молодь (використовуючи при цьому також важку техніку), вихоплювала з натовпу та пакувала в автозаки студентів, скручуючи їм руки, декому з учасників перепадало по справжньому і міліцейскі кийки гуляли по спинах. «Відпрацювання» проводились на студентах не випадково, адже саме студенти можуть стати головною рушійною силою в революційних процесах в Україні.
ОРД        06.09.2011 11:17

Немає коментарів:

Дописати коментар