Відкрите суспільство

«...кому підпорядковується публічна влада, кому підпорядковується верховна влада в країні - бандитам або громадянам країни? До того часу, поки це питання не вирішене, ніякі інші питання не можуть бути вирішені.»

Андрій Іларіонов

«Янукович – людина старого кримінального складу, яка має свої ігри «за поняттями». У тому світі не ухвалюють закон в принципі. Така людина може говорити про закон, але кримінальний світ не любить закону... Карні злочинці в таборах говорили політичним: ви прийдете до влади і знову мене посадите, оскільки моя справа – обійти закон, а ви хочете привести суспільство до закону»

Євген Сверстюк, доктор філософії, політв'язень радянського режиму.

четвер, 5 липня 2012 р.

Оксана Макар-2?

«16 червня 2012 року на березі річки Сіверський Донець, неподалік від селища Синецкий, молода людина заздалегідь побивши, облила бензином і підпалила свою 23-річну знайому дівчину та її 41-річну матір, після чого спробувала сховатися, але була затримана співробітниками міліції. Постраждала дівчина та її мати, у важкому стані, з опіками 2 і 3 ступеня, були в терміновому порядку доставлені в реанімаційне відділення міста Лисичанська. На сьогоднішній день, лікарі оцінюють їх стан як украй важкий.
В ході слідчих дій та оперативно-розшукових заходів, співробітниками правоохоронних органів було з'ясовано, що дана трагедія сталася на тлі конфлікту між молодими людьми та виниклої неприязні один до одного. В результаті чого, молодий чоловік і вирішив розправитися зі своєю колишньою знайомою.
На даний момент злочинець затриманий. За фактом злочину порушено кримінальну справу, яка ведеться Сєвєродонецьким міським відділенням міліції ».
За сухими рядками інформаційного повідомлення – страшна реальність, в якій живуть в тривозі і приниженні жителі лисичанського регіону.
Особа, яка здійснила це бузувірство  – ВІТАЛІЙ КРИВОРУЧКО, який раніше спалював машини приватним підприємцям. Тепер він вирішив, що може спалювати живцем людей.
Хочу прояснити всім жителям міста Лисичанська, та всім засобам масової інформації України, які до цього часу не розуміють всієї серйозності ситуації, що склалася в місті!
На початку 90-х років, раніш судимий за вбивство, ГЕННАДІЙ КУЧЕРЕНКО на прізвисько (Чунчу) організовує злочинне угрупування, в даний момент і в наш час до його складу входять: раніше судимий за вбивство (забив людину бейсбольною битою до смерті) ЄВГЕН ПОПОВ по прізвисько (КОВБОЙ) контролюючий весь незаконний оборот наркотиків на території міст Лисичанська, Новодружеська, Привілля. Брати МАТВЄЄВИ СЕРГІЙ і АНДРІЙ на прізвисько (Матвій) – права та ліва рука вищевказаного організатора. ДМИТРО ПОЛЯНСЬКИЙ, РОМАН РАДЮШІН, СЕРГІЙ Денищенко і ще сорок чоловік злочинної організації, що займаються здирництвом та розбійними нападами! Всі ці люди є друзями і соратниками ВІТАЛІЯ КРИВОРУЧКО, який 16 червня 2012 переламав бейсбольною битою кінцівки 23-х річній Ганні ВИНОКУРОВІЙ та її 41-річній матері КРІВОХАТСКОЙ ІРИНІ, після чого, замітаючи сліди, облив їх бензином і намагався спалити живцем! На цих людей в міліції Лисичанська лежать папки кримінальних справ, не збуджених за відсутністю складу злочинів! Постраждала АНЯ неодноразово зверталася до міліції міста з приводу загроз її життю з боку ВІТАЛІЯ КРИВОРУЧКО, чому міліція не вжила жодних заходів? Та тому, що перший заступник начальника міліції РЕШЕТНЯК отримує подарунки від вище зазначеного злочинного угруповання у вигляді автомобіля іноземного виробництва вартістю 40 000 у.о. (Toyota Camry чорного кольору 2012 випуску).
Хто допоможе жителям Лисичанська виростити дітей, і не переживати за своїх родичів, якщо тут продають наркотики, б'ють людей до смерті і спалюють живцем?
Хочеться запитати у начальника Лисичанського МВВС Валерія Можнякова: коли ж Ви будете офіцером, і честь буде для Вас понад усе, і Ви не будете «кришувати» цю мерзоту?
... Сьогодні Аню рятують від смерті лікарі Оксани Макар ...
Житель Лисичанська      04.07.2012 14:29

Немає коментарів:

Дописати коментар