Відкрите суспільство

«...кому підпорядковується публічна влада, кому підпорядковується верховна влада в країні - бандитам або громадянам країни? До того часу, поки це питання не вирішене, ніякі інші питання не можуть бути вирішені.»

Андрій Іларіонов

«Янукович – людина старого кримінального складу, яка має свої ігри «за поняттями». У тому світі не ухвалюють закон в принципі. Така людина може говорити про закон, але кримінальний світ не любить закону... Карні злочинці в таборах говорили політичним: ви прийдете до влади і знову мене посадите, оскільки моя справа – обійти закон, а ви хочете привести суспільство до закону»

Євген Сверстюк, доктор філософії, політв'язень радянського режиму.

четвер, 5 липня 2012 р.

Бродський відмовився відповідати за свою антидержавну діяльність


Брехливий «дерегулятор» реагує на офіційні запити примітивними відписками
Небажання деяких корумпованих «господарників» нести відповідальність за багатомільйонні збитки та шкоду, завдану усьому народові Україні, вражає. Лідером впевненості у власній безкарності, як і раніше залишається брехливий «дерегулятор» Михайло Бродський. Але цього разу навіть він переплюнув сам себе, прямим текстом відмовившись відповідати за скоєне. У розпорядженні редакції опинився документ – формальна відписка на депутатський запит, що стосується ситуації з акцизними марками.
Нагадаємо: раніше ми писали про те, що один з народних депутатів звернувся до Бродського – голови Держслужби з питань регуляторної політики та підприємництва – з проханням розібратися з ціноутворенням у відношенні марок акцизного податку та рентабельності виробництва ДП «Поліграфкомбінат« Україна ». У своєму запиті парламентар описав ситуацію, якій «Багнет» присвятив масштабне журналістське розслідування. Копію звернення депутата до буйного «дерегулятора» можна побачити тут.
Нагадаємо коротенько. Раніше ми писали, що директор ДП «Поліграфкомбінат« Україна »Максим Степанов і заступник міністра фінансів Юрій Шевченко почали друк акцизних марок без ефективних елементів захисту – голограм. Дія «акцизних аферистів» абсолютно незаконне, адже Кабмін не міняв зразки марок акцизного податку з голограмами. До теперішнього часу існує лише проект постанови КМУ про нові зразки, в якому йдеться про те, що продаж марок нинішнього зразка (з голограмою) може бути припинений не раніше 1 жовтня 2012 року! При цьому Степанов продає марки без голограм за старою ціною, піднявши, тим самим, рентабельність виробництва тільки марок на тютюн до фантастичних 1556%. Що в грошовому еквіваленті складе до 250 млн. на рік! Ці кошти, як ми припускали раніше, можуть осісти на спеціально відкритому розрахунковому рахунку в комерційному банку «ТК Кредит», який пов'язують з ім'ям відомого Івана Аврамова.
Але Бродський, незважаючи на постійні гучні заяви про власну корисність і непримиренну боротьбу з економічною несправедливістю, боягузливо підібгав хвоста і не відповів на гострі питання парламентаря. «Дерегулятор», стурбований рейдерством і корупцією, скористався примітивним бюрократичним прийомом. Мовляв, лист направлено на адресу Держкомпідприємництва, ліквідованого ще в минулому році, тому отримуйте вашу епістолу назад. (Див. фото документа).

Бродський просто скористався тим, що його призначили у відомство з дещо іншою назвою – Держслужбу з питань регуляторної політики та розвитку та підприємництва. Втім, іншої реакції хронічного брехуна на незручні запитання чекати не варто було.
Між тим, експерти захищеного друку б'ють тривогу. Адже ініціативи малоосвіченого Бродського,який  так і залишився на рівні шпалоукладальника, ставлять під загрозу національну безпеку і саме існування української державності. Як розповів виданню «Багнет» експерт захищеного друку з 20-річним досвідом, дурні ініціативи Бродського знищують те, що було створено українськими інженерами і вченими протягом 20 років. Крім того, продовжувачі небезпечних ідей Бродського, «акцизні аферисти» Степанов і Шевченко, роблять все для того, щоб знищити цю галузь в Україні, віддавши її на відкуп іноземним фірмам. Зрозуміло, за матеріальне «вспоможеніє» у вигляді відкатів ...
Дійсно, як ми писали раніше, ці двоє хочуть купити у французів папір для виробництва бюлетенів, незважаючи на те, що в країні є ряд підприємств, які виробляють висококласну сировину. Та ж історія і з акцизними марками – Степанов і Шевченко «обслинюють» тему застосування для захисту акцизок технологію інтагліо-друку, що належить англійцям (при тому, що в Україну розвинена галузь виробництва захисних елементів, створена за участю Національної академії наук). Технологія інтагліо, за словами експерта-поліграфіста, застаріла і дуже дорога. І, найстрашніше, – її підробка вже давно освоєна аферистами.
Прогнози експертів невтішні. Якщо НЕГАЙНО не відсторонити від цієї сфери шпалоукладальника Бродського, хірурга Степанова і майстра шкіряних виробів Шевченко, наслідки будуть невідновними. Повний хаос, в дусі лихих 90-х – на ринку підакцизних товарів. Уже почалося – буквально вчора стало відомо про те, що в Скадовському порту затримали фуру з 5,5 млн. підроблених акцизних марок ...
Читайте також:
Багнет  09:01 / 05.07.2012

Немає коментарів:

Дописати коментар