Відкрите суспільство

«...кому підпорядковується публічна влада, кому підпорядковується верховна влада в країні - бандитам або громадянам країни? До того часу, поки це питання не вирішене, ніякі інші питання не можуть бути вирішені.»

Андрій Іларіонов

«Янукович – людина старого кримінального складу, яка має свої ігри «за поняттями». У тому світі не ухвалюють закон в принципі. Така людина може говорити про закон, але кримінальний світ не любить закону... Карні злочинці в таборах говорили політичним: ви прийдете до влади і знову мене посадите, оскільки моя справа – обійти закон, а ви хочете привести суспільство до закону»

Євген Сверстюк, доктор філософії, політв'язень радянського режиму.

неділю, 14 серпня 2011 р.

Більше 10 обласних політичних та громадських організацій Сумщини об'єднались в Комітет опору диктатурі


9 серпня в Сумах зібралось представники різних політичних партій і громадський організацій з метою створення Сумського обласного комітету опору диктатурі.
 Мета даного об’єднання демократичних сил –  порятунок демократії від правлячого політичного режиму.
На своєму першому засіданні представники комітету прийняли відповідну заяву, в якій закликали усіх стати на захист демократії.
 «Репресії проти громадських діячів, арешти опозиційних партійних лідерів, жорстка цензура стали для правлячого режиму засобами усунення політичних опонентів, придушення свободи слова, спробою встановлення в Україні диктатури», – йдеться у документі.
 «Ми закликаємо усіх, кому небайдужа українська незалежність, воля і демократія дати відсіч цим спробам. Ми вимагаємо негайного звільнення усіх політичних в'язнів, відновлення відкритих судових розглядів і повернення судової системи України в правове русло, а не засіб розправи над опонентами владного режиму», – наголошується у заяві.
Під заявою свої підписи поставили представники таких політичних партій, як «ВО «Батьківщина», «Фронт змін», Свобода, «Народний рух України», «За Україну!», «Народна самооборона» та «Громадянська позиція».
11.08.11 | 16:48

Немає коментарів:

Дописати коментар