Відкрите суспільство

«...кому підпорядковується публічна влада, кому підпорядковується верховна влада в країні - бандитам або громадянам країни? До того часу, поки це питання не вирішене, ніякі інші питання не можуть бути вирішені.»

Андрій Іларіонов

«Янукович – людина старого кримінального складу, яка має свої ігри «за поняттями». У тому світі не ухвалюють закон в принципі. Така людина може говорити про закон, але кримінальний світ не любить закону... Карні злочинці в таборах говорили політичним: ви прийдете до влади і знову мене посадите, оскільки моя справа – обійти закон, а ви хочете привести суспільство до закону»

Євген Сверстюк, доктор філософії, політв'язень радянського режиму.

понеділок, 15 жовтня 2012 р.

У Києві відбувся XXV З’їзд ВО «Свобода»


14 жовтня 2012 року в столичному Будинку кіно відбувся XXV З’їзд Всеукраїнського об’єднання «Свобода». Делегати З’їзду проаналізували хід виборчої кампанії та підтримали пропозицію Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» про спільні дії у Верховній Раді України VII скликання.
У проекті підтриманої З’їздом ВО «Свобода» угоди йдеться про координування дій у майбутньому парламенті та зобов’язання здійснити, зокрема, такі кроки:
– об’єднати сили опозиції у Верховній Раді VII скликання з метою зупинення свавілля режиму Януковича та відсторонення його від влади;
– не допустити внесення Януковичем змін до Конституції України, які мають на меті обрання глави держави у парламенті та ліквідацію всенародних президентських виборів;
– сформувати та увійти до складу тимчасової слідчої комісії Верховної Ради щодо розслідування злочинів і порушень законів та Конституції України Януковичем на посаді Президента;
– внести на розгляд Верховної Ради та проголосувати за законопроект про порядок імпічменту Президента. Розпочати процедуру імпічменту щодо Віктора Януковича;
– здійснити усі можливі заходи з метою звільнення політичних в’язнів;
– ухвалити закон про порядок відкликання депутатів місцевих рад та народних депутатів України. Встановити кримінальну відповідальність для тих народних обранців, які голосують за інших депутатів. Скасувати недоторканність для Президента, народних депутатів і суддів;
– продовжити мораторій на продаж землі до 1 січня 2016 року;
– скасувати чинний податковий кодекс, який знищує малий та середній бізнес та антинародну пенсійну реформу Азарова-Януковича, яка призвела до підвищення пенсійного віку. Забезпечити європейські стандарти якості життя українських громадян, заробітної плати, соціального та пенсійного забезпечення. Створити максимально сприятливі умови для ведення малого та середнього бізнесу. Ухвалити Кодекс економічного зростання, який передбачає 7 податків замість 135.
Учасники З’їзду також одноголосно підтримали пропозицію Ірини Фаріон щодо внесення до угоди пункту про скасування антиукраїнського закону «Про засади державної мовної політики» Ківалова-Калєснічєнка як першочергового.
На З’їзді також заслухали звіти всіх обласних організацій. Враховуючи стійкі тенденції росту рейтингу «Свободи», делегати З’їзду визначили завдання здобути мінімум 10% голосів українців на виборах. Окрім того, лідер ВО «Свобода» Олег Тягнибок зазначив, що зараз головним завданням націоналістів є зберегти результат підтримки «Свободи» українцями.
Учасникам З’їзду було презентовано електронну систему паралельного підрахунку голосів, яка повинна максимально оперативно забезпечити контроль над процесом підрахунку результатів виборів. Олег Тягнибок наголосив, що лише за участі народу в контролі за спостереженням над виборчим процесом і підрахунком голосів можна буде зберегти результат виборів і не дати владі нахабно сфальсифікувати виборчий процес.
Прес-служба Всеукраїнського об’єднання «Свобода»  067-441-46-01       «15» жовтня 2012 року
 twitter.com/vo_svoboda        Skype: Yuriy.Syrotyuk

Немає коментарів:

Дописати коментар