Відкрите суспільство

«...кому підпорядковується публічна влада, кому підпорядковується верховна влада в країні - бандитам або громадянам країни? До того часу, поки це питання не вирішене, ніякі інші питання не можуть бути вирішені.»

Андрій Іларіонов

«Янукович – людина старого кримінального складу, яка має свої ігри «за поняттями». У тому світі не ухвалюють закон в принципі. Така людина може говорити про закон, але кримінальний світ не любить закону... Карні злочинці в таборах говорили політичним: ви прийдете до влади і знову мене посадите, оскільки моя справа – обійти закон, а ви хочете привести суспільство до закону»

Євген Сверстюк, доктор філософії, політв'язень радянського режиму.

пʼятницю, 20 травня 2011 р.

У ніч з 17 на 18 травня 2010 року в Шевченківському РВВС Києва загинув студент Ігор Індило.

В ніч з 17 на 18 травня, коли б йому мало виповнитися 20 років, в Шевченківському райвідділу міліції загинув студент Київського професійно-педагогічно коледжу ім. А.С. Макаренка Ігор Індило. Ця, одна із сотень смертей, які траплялися у відділеннях міліції по всій Україні, викликала масові виступи проти насильства і сваволі у правоохоронних органах, об'єднала коаліцію «Ні поліцейській державі», до якої увійшли не просто різні за переконаннями, але часто ворожі один одному сили, домоглася того, що ймовірні вбивці у формі постали перед судом, а начальник райвідділу пішов у відставку.

Немає коментарів:

Дописати коментар