Відкрите суспільство

«...кому підпорядковується публічна влада, кому підпорядковується верховна влада в країні - бандитам або громадянам країни? До того часу, поки це питання не вирішене, ніякі інші питання не можуть бути вирішені.»

Андрій Іларіонов

«Янукович – людина старого кримінального складу, яка має свої ігри «за поняттями». У тому світі не ухвалюють закон в принципі. Така людина може говорити про закон, але кримінальний світ не любить закону... Карні злочинці в таборах говорили політичним: ви прийдете до влади і знову мене посадите, оскільки моя справа – обійти закон, а ви хочете привести суспільство до закону»

Євген Сверстюк, доктор філософії, політв'язень радянського режиму.

вівторок, 24 травня 2011 р.

В Сумах створена ініціативна група стосовно земельного референдуму.


23 травня ВО «Свобода» провела збори ініціативної групи щодо проведення референдуму стосовно вільного продажу землі. Даний референдум передбачає наступні пункти, що виносяться на всеукраїнське обговорення:
Вказаний Закон, що пропонується винести на всенародне обговорення, передбачає:
-                        заборону на продаж земель сільськогосподарського призначення;
-                        заборону на привласнення земельних ділянок в Україні іноземцями та іноземними підприємствами;
-                        створення Державного Земельного Банку, який є єдиним інститутом, що регулює земельні відносини від імені Держави;
-                        вилучення земельних ділянок у випадку недбалого ставлення господарів, передачу їх у власність територіальним громадам;
-                        заборону на зміну цільового призначення земельних ділянок.
ВО «Свобода» займає послідовну позицію, що торгувати рідною землею не прийнятно, особливо коли при владі антиукраїнські олігархічні клани, це питання набуває ще більшої актуальності.
«Українська держава вже настільки збідніла та виснажена за час правління Партії Регіонів, що земля – це останнє, що залишилося у народній власності. Тому постає питання про те, щоб відібрати у людей останнє – їхню землю. Проте українські націоналісти зроблять усе, щоб не допустити подібних злочинних дій» – наголосив у своїй промові голова Сумської міської організації Іван Павлович Мозговий.
Установчі збори громадян відбулися в приміщенні Сумського кооперативного технікуму. На зібранні були присутні представники різних політичних партій та громадських організацій, що свідчить про небайдужість українців і сум’ян зокрема до земельної теми.
Таким чином була створена ініціативна група для проведення референдуму на якому українці самі мають вирішити хочуть вони продавати власні наділи чи ні.

Немає коментарів:

Дописати коментар