Відкрите суспільство

«...кому підпорядковується публічна влада, кому підпорядковується верховна влада в країні - бандитам або громадянам країни? До того часу, поки це питання не вирішене, ніякі інші питання не можуть бути вирішені.»

Андрій Іларіонов

«Янукович – людина старого кримінального складу, яка має свої ігри «за поняттями». У тому світі не ухвалюють закон в принципі. Така людина може говорити про закон, але кримінальний світ не любить закону... Карні злочинці в таборах говорили політичним: ви прийдете до влади і знову мене посадите, оскільки моя справа – обійти закон, а ви хочете привести суспільство до закону»

Євген Сверстюк, доктор філософії, політв'язень радянського режиму.

пʼятницю, 14 вересня 2012 р.

Людина Бойко очолила шахту за підтримки бандитів з битами

Державне підприємство «Шахта "Білоріченська"» (Луганська область) заявляє, що близько 4:00 на територію шахти увірвалися приблизно 50 осіб у спортивних костюмах, озброєних битами, і почали бити охорону. Про це йдеться в повідомленні прес-служби шахти.
"Після цього, виламавши грати і вибивши двері, вони захопили адміністративну будівлю", – йдеться в повідомленні.
Прес-служба стверджує, що захоплення очолював новий директор шахти Володимир Ровенський.
Інші подробиці про ситуацію на шахті прес-служба пообіцяла повідомити пізніше.
Нагадаємо, Київський господарський суд наприкінці серпня ухвалив рішення про зміну форми власності товариства з обмеженою відповідальністю «Шахта "Білоріченська"» в державне вуглевидобувне підприємство.
За рішенням судів шахта стала державним підприємством, а наказом міністра енергетики та вугільної промисловості Юрія Бойка призначено її нового директора – Володимир Ровенський.
3 вересня на шахту прибули співробітники виконавчої служби разом із представниками Міненерго, щоб з трудовим колективом обговорити подальші перспективи розвитку.
Але вони не змогли потрапити на територію, оскільки всі входи були заблоковані співробітниками приватної охоронної фірми.
У зв'язку з цим матеріали про подію на шахті були передані в прокуратуру області для розгляду.
Представник шахти повідомив Українським Новинам, що, на його думку, зміна форми власності пов'язана з рішенням почесного президента шахти Ігоря Мартиненкова балотуватися кандидатом у депутати Верховної Ради по виборчому округу № 104 (Артемівський район Луганська).
Справа                                 14.09.2012 11:11

Немає коментарів:

Дописати коментар