Відкрите суспільство

«...кому підпорядковується публічна влада, кому підпорядковується верховна влада в країні - бандитам або громадянам країни? До того часу, поки це питання не вирішене, ніякі інші питання не можуть бути вирішені.»

Андрій Іларіонов

«Янукович – людина старого кримінального складу, яка має свої ігри «за поняттями». У тому світі не ухвалюють закон в принципі. Така людина може говорити про закон, але кримінальний світ не любить закону... Карні злочинці в таборах говорили політичним: ви прийдете до влади і знову мене посадите, оскільки моя справа – обійти закон, а ви хочете привести суспільство до закону»

Євген Сверстюк, доктор філософії, політв'язень радянського режиму.

середу, 19 вересня 2012 р.

З якою метою Хорошковський розводить Кличка казками про «друге» місце


Що буде, якщо зовсім далекому від політичних реалій, і взагалі будь-яких реалій (зважаючи на постійне проживання на Заході, починаючи з 1995-1996 рр.), депутату Київради показати роздруківку «досліджень» якоїсь контори "Роги і копита», що нібито свідчать про його «друге місце» на майбутніх парламентських виборах? Чи погодиться він тоді співпрацювати з колегами по опозиції, передає genshtab-info.livejournal.com?
А що якщо цей самий депутат Київради, смачно замахнувшись на Велику Політику, взагалі нічого не вирішує в своєму виборчому штабі, віддавши все в руки товстих дядьків в пом'ятих дизайнерських піджаках, що запивають кожен такий липовий рейтинг про третє, а тепер вже друге (!) місце на виборах рясною кількістю віскі?
... Ви вважаєте такий стан справ неможливим? Дамо слово фактам.
Фіктивні рейтинги на користь Кличка з'являються строго по вівторках. Значить, у них там вже ВСЕ вирішено.
У вівторок, 11 вересня 2012 року, кров від крові і плоть від плоті Партії регіонів, «роги і копита» Євгена Копатька під назвою Research & Branding Group за рахунок повного виключення ВО «Свобода» зі складу майбутньої Верховної Ради України VII скликання всунула туди УДАР . На почесне третє місце.
Дані Research & Branding Group ледь не слово в слово через пару-трійку днів повторює роги і копита «Рейтинг». При цьому нікого не бентежить той факт, що вибірка по виборах у великого соціолога Копатька та його послідовників кожен раз проводиться за результатами спілкування з якоюсь однією-двома тисячами осіб. І не факт, що вони взагалі існують, ці «опитані».
У той же час ПР і УДАР одночасно воліють впритул не помічати дані Єдиного всеукраїнського on-line голосування, де щодня реєструється по 1 000 і більше українських користувачів мережі Інтернет з унікальними IP-адресами. Підробити голосування неможливо, в чому може переконатися кожен охочий.
Поточні показники on-line голосування за станом на 19 вересня 2012 р.: Об'єднана опозиція «Батьківщина» – 42,1%, ВО «Свобода» – 14,8%, Партія регіонів – 13,8%, УДАР – 8,2% , КПУ – 6,3%.
І знову у вівторок, 18 вересня 2012 року, в інформагенції «Українські новини», що належить Валерію Хорошковському, молоді люди з рогів і копит «Інститут досліджень регіонального розвитку України» намалювали боксеру-чемпіону фіктивне друге місце на виборах. Чого ж бути дріб'язковим!
Такий смертний гріх пан Копатько на себе брати не став, тому і випустив на сцену хлопчиків-регіональчиків Володимира Землякова та Юрія Гаврилечка, які давно працюють на ПР через керівника їх політтехнологічної молодіжки Юрія Романенка.
Друге місце! Ви ще, напевно, не зрозуміли: друге! Тому що перше вже зайнято «регіоналами», а дозволити створення в новій Верховній Раді націонал-демократичної опозиційної більшості «Батьківщина» + «Свобода» в Адміністрації президента ні в якому разі не можуть.
Замість цього в лідери так званої «Конструктивної» опозиції «регіонали» готують Віталія Кличка, людину, яка блискуче розбирається в антикризовому економічному менеджменті, нацбезпеці, оподаткуванні та інфляції. І більш того, вони вже готові зробити його прем'єром.
«Ми розуміємо, що його намагаються ввести в оману, що його відводять з поля київських виборів, з його людей роблять технічних кандидатів. Йому скажуть – навіщо тобі ці київські вибори – ми зробимо тебе прем'єр-міністром. Ми вважаємо, що він має такий політичну вагу, що зміг би перемогти ставленика влади і ми б підтримали його, але ми повинні бути впевнені в його позиції », – зазначає народний депутат України Ксенія Ляпіна.
Один з головних ідеологів ПР, що колись виростила «президента» зі звичайного донецького завгара, Ганна Герман не згодна з Ляпіною. Як вона сама змушена була визнати, Віталік дуже нагадує їй своєю неосвіченою безпосередністю «Віктора Федоровича двадцять років тому».
До речи. У штабі Кличка ніхто не приховує, та й не приховував, втім, приціл на президентські вибори 2015 року.
Сім'я Януковича, звичайно ж, завжди буде за президента Януковича В.Ф. За вченого президента, за вічного Януковича ...
Найбільшому капіталу Янукович більше не потрібний. Він їм вкрай небезпечний і більше не вигідний.
«Олігархи вирощують нового Ющенка», – написав про Кличка екс-міністр внутрішніх справ Луценко.
UkrNews24              19 Сентябрь 2012 23:17 

Немає коментарів:

Дописати коментар