Відкрите суспільство

«...кому підпорядковується публічна влада, кому підпорядковується верховна влада в країні - бандитам або громадянам країни? До того часу, поки це питання не вирішене, ніякі інші питання не можуть бути вирішені.»

Андрій Іларіонов

«Янукович – людина старого кримінального складу, яка має свої ігри «за поняттями». У тому світі не ухвалюють закон в принципі. Така людина може говорити про закон, але кримінальний світ не любить закону... Карні злочинці в таборах говорили політичним: ви прийдете до влади і знову мене посадите, оскільки моя справа – обійти закон, а ви хочете привести суспільство до закону»

Євген Сверстюк, доктор філософії, політв'язень радянського режиму.

неділю, 23 вересня 2012 р.

У МЗС обкурилися незрозуміло чим і грубіянять США – Гриценко

Заява МЗС України щодо прийнятої Сенатом США резолюції є хамством. Про це лідер партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко написав у своєму блозі в соціальній мережі Facebook.
«Навіть не знаю, чим міністру Грищенко та його «дипломатам» треба було обкуритися, щоб видавати такі хамські заяви від імені держави Україна», – сказав пан Гриценко.
«Грищенко, який зараз вчить когось демократичним процедурам, нагадаю, дуже радо вітав ратифікацію Радою зрадницького Харківського пакту – в диму, з яйцями на обличчі спікера, без кворуму в залі, з порушенням законів і Конституції», – додав лідер «Громадянської позиції ».
Анатолій Гриценко зазначив, що резолюція Сенату США не є документом прямої дії, вона носить рекомендаційний характер.
«Але – навіть це так налякало Януковича, Азарова і Грищенка, що позбавило розуму, паралізувало здатність думати», – вважає він.
Як повідомляв НБН, 22 вересня адвокат Тимошенко Сергій Власенко повідомив, що Сенат США одноголосно підтримав резолюцію щодо України, в якій засуджуються дії адміністрації Президента Віктора Януковича, «спрямовані на політично мотивоване ув'язнення колишнього прем'єр-міністра Юлії Тимошенко».
У МЗС України заявили, що вважають недоцільним коментувати резолюцію і поставили під сумнів процедуру, за якою вона була прийнята.
Слідкуйте за свіжими новинами НБН на Facebook.
Новый спецпроект НБН «Выборы-2012». Голосование за мажоритарных кандидатов и рейтинг партий. Найди свой округ и посмотри, кто побеждает.          13:56 | 23.09.2012

Немає коментарів:

Дописати коментар