Відкрите суспільство

«...кому підпорядковується публічна влада, кому підпорядковується верховна влада в країні - бандитам або громадянам країни? До того часу, поки це питання не вирішене, ніякі інші питання не можуть бути вирішені.»

Андрій Іларіонов

«Янукович – людина старого кримінального складу, яка має свої ігри «за поняттями». У тому світі не ухвалюють закон в принципі. Така людина може говорити про закон, але кримінальний світ не любить закону... Карні злочинці в таборах говорили політичним: ви прийдете до влади і знову мене посадите, оскільки моя справа – обійти закон, а ви хочете привести суспільство до закону»

Євген Сверстюк, доктор філософії, політв'язень радянського режиму.

середу, 26 вересня 2012 р.

Олег Тягнибок: "У планах подальших "покращень" біло-блакитно-червоної коаліції – репресії та продовження лінгвоциду"


"Дії біло-блакитно-червоних прокремлівських коаліціантів щодо знищення української мови та наступу на все українське стають усе більш цинічними і нахабними. Нещодавно в ефірі «Шустер live» партнер Партії регіонів комуніст Царьков уголос заявив те, що у планах Партії регіонів – відродження політики сталінізму та фізичне усунення політичних опонентів. Про те, що "регіонали" повністю солідарні з молодшими партнерами з КПУ, свідчить і новий мовний законопроект, внесений депутатом-«регіоналом» Черноморовим" – заявив 24 вересня 2012 року лідер Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Олег Тягнибок під час зустрічі з українцями Білої Церкви, що на Київщині.
Також лідер "Свободи" зазначив:
"Законопроект №11243 "Про внесення змін до Закону України "Про засади державної мовної політики" передбачає, що у місцях компактного проживання громадян, для яких російська мова є рідною, вона має функціонувати нарівні з державною". В одіозному законопроекті депутата-українофоба йдеться про "створення в державі умов для надбання російською мовою, рідною для значного числа громадян України, правового положення, рівного із тим, яким користується українська мова". Знову розігруючи «мовну» карту, «регіонал» ратує за "подальше надання російській статусу державної мови нарівні із українською мовою". Насправді ж це означає – "замість української мови".
Усім зрозуміло: запровадження російської в якості другої державної призведе до тотальної русифікації та знищення тих решток українського інформаційного простору, які ще залишилися. В разі ухвалення українофобського законопроекту Черноморова у нашій державі остаточно запанує «русскій мір».
Свій цілковитий провал в економічній та соціальній сферах «регіонали» прагнуть закрити черговою спекуляцією на «мовному питанні», яке насправді цікавить російськомовних громадян (за права яких нібито так переживає Партія регіонів) набагато менше, ніж зарплати, пенсії, податки. До того ж, «регіонали» прагнуть вислужитися перед своїми кремлівськими господарями. Припинити нищення кримінально-олігархічним кланом, який засів на Печерських пагорбах, української мови треба зараз, бо потім маховик русифікації вже не можна буде зупинити.
Кожен голос за опозиційні сили на виборах 28 жовтня – це цвях у домовину «русскава міра» в Україні. Ті українці, які вагаються, чи йти на вибори, за кого голосувати, мають пам'ятати: доля української мови залежить зараз саме від них!"
Прес-служба ВО "Свобода" 25 вересня 2012

Немає коментарів:

Дописати коментар