Відкрите суспільство

«...кому підпорядковується публічна влада, кому підпорядковується верховна влада в країні - бандитам або громадянам країни? До того часу, поки це питання не вирішене, ніякі інші питання не можуть бути вирішені.»

Андрій Іларіонов

«Янукович – людина старого кримінального складу, яка має свої ігри «за поняттями». У тому світі не ухвалюють закон в принципі. Така людина може говорити про закон, але кримінальний світ не любить закону... Карні злочинці в таборах говорили політичним: ви прийдете до влади і знову мене посадите, оскільки моя справа – обійти закон, а ви хочете привести суспільство до закону»

Євген Сверстюк, доктор філософії, політв'язень радянського режиму.

пʼятницю, 16 грудня 2011 р.

Співробітники двох правоохоронних ОПГ, що конкурують, влаштували перестрілку в Києві.


Співробітники міліції всі лають Луценка, що, мов, поганий він був міністр, непрофесійний. Ага, а чому ж при професіоналах Могильові та Захарченку жити стає якось все страшніше. То в Донецьку грабіжники з АКМ-ом банк захоплюють і сходу у відвідувачів стріляють і, природно, змиваються. (До речі, справа зухвалих дніпропетровських вбивць інкасаторів так і «не розкрита»?) То в Києві серед білого дня йде перестрілка між співробітниками міліції і «Альфой». Зрозуміло, що тут не лише в правоохоронниках справа, це у нас просто стрімке «покращення – вже сьогодні». Але якось аж надто швидко.
Про перестрілку між міліцією та «конторськими» і подальшому затриманню першого замнач Дніпровського РОВД Куряти і шести оперативників цього РОВД інформації доки небагато. Нібито Курята помітив за собою і співробітниками стеження і викликав чи то «Беркут», чи то «Сокіл». «Пташки», що прилетіли, затримали і пом'яли непримітних громадян, які теж встигли подзвонити і прилетіла «Альфа», яка у свою чергу від..удохала «пташок». Причому із стріляниною. Загалом, було б весело, якби під'їхала ще податкова з фіззахистом, потім «Грифон» який-небудь», а потім прийшла приватна охорона і остаточно всіх «загасила». Незрозумілим залишається офіційне повідомлення про те, що співробітники Дніпровського РОВД були затримані по звинуваченню у вживанні тортур. Чи то семеро міліціонерів когось катували «на виїзді», чи то тут щось інше. Хто говорить про те, що міліція і СБУ не поділили якусь торгівельну ятку і влаштували із-за неї перестрілку. Хто стверджує, що все це затіяв глава Київського УБОП Плужник з тим, щоб підставити начальника Київського главку Крикуна і задіяв для цього «контору».
Проте, у будь-якому випадку, давненько в Києві не було таких «воєн» між СБУ і МВС. Напевно, з моменту штурму Оболонського РОВД співробітниками «Альфи». І, пам'ятається, ті роки називалися «Бурхливими 90-ми». Як би «бурхливі 10-і», що почалися, не виявилися крутішими.
«ОРД»                  16.12.2011 18:01
http://www.ord-ua.com/2011/12/16/sotrudniki-dvuh-konkuriruyuschih-pravoohranitelnyih-opg-ustroili-perestrelku-v-kieve-to-li-iz-za-larka-to-li-iz-za-dolzhnosti/?lpage=1

Немає коментарів:

Дописати коментар