Відкрите суспільство

«...кому підпорядковується публічна влада, кому підпорядковується верховна влада в країні - бандитам або громадянам країни? До того часу, поки це питання не вирішене, ніякі інші питання не можуть бути вирішені.»

Андрій Іларіонов

«Янукович – людина старого кримінального складу, яка має свої ігри «за поняттями». У тому світі не ухвалюють закон в принципі. Така людина може говорити про закон, але кримінальний світ не любить закону... Карні злочинці в таборах говорили політичним: ви прийдете до влади і знову мене посадите, оскільки моя справа – обійти закон, а ви хочете привести суспільство до закону»

Євген Сверстюк, доктор філософії, політв'язень радянського режиму.

середу, 7 грудня 2011 р.

«Свобода» заявила про саботаж і шкідництво з боку команди Садового


«Свобода» відповіла на заяву міського голови Львова щодо руйнації в місті. На думку «свободівців», після скасування тарифів на комунальні послуги розпочався прихований саботаж й шкідництво з боку команди А. Садового.
Про це сьогодні йшлося на прес-конференції депутатів від фракції Всеукраїнського об’єднання «Свобода».
Зокрема, заступник голови фракції ВО «Свобода» у Львівській міській раді Юрій Михальчишин оприлюднив позицію фракції. Текст заяви ЗІК подає повністю:
«Подолання депутатами Львівської міської ради вето міського голови та зниження тарифів на житлово-комунальні послуги на 30% спричинили неадекватну реакцію – інформаційну істерику та прихований саботаж й шкідництво з боку команди А. Садового.
Риторика про «стабільність, яку хочуть зруйнувати», «свідомий процес руйнації», «партійні ігрища», апелювання до міфічних зловорожих сил, які начебто стоять за процесами прямого народовладдя, до болю нагадують офіціозну пропаганду біло-блакитної влади в Києві. А кримінально карні вказівки директорам ЛКП припинити вивезення твердих побутових відходів змушують задуматись про психічний стан виконавчих органів міської ради.
Власна неспроможність керувати містом провокує голослівні звинувачення у бік обранців львів’ян, які за рік часу припинили грабіжницьку приватизацію в місті, запровадили елементи народовладдя та зламали стереотипи про природу влади. Пряме народовладдя, яке впровадила «Свобода», покінчило з діяльністю закритого «елітарного» клубу, у який перетворили міську раду.
Боротися проти волевиявлення громади, законності та здорового глузду нагнітанням медійної істерії, прокурорськими протестами та неприхованим шкідництвом – це шлях у небуття. Багаторічне паразитування на оспівуванні туристичної привабливості Львова та симуляційна активність навколо освоєння коштів з підготовки до «Євро-2012» не можуть прикрити структурні провали команди Андрія Садового за 6 років керування містом. Фальсифікація та профанація громадського обговорення тарифів – це кульмінація непрофесійного управління містом, як приватною фірмою, що належить закритому клубу ніким не обраних бюрократів і бізнесменів.
Команда, у якій освітою майже мільйонного міста керував самозванець без диплома, а приватизацією майна громади – бюрократ, що був визнаний корупціонером у судовому порядку – не має права легітимно представляти позицію львів’ян.
ВО «Свобода» має намір впроваджувати чітку та послідовну стратегію відновлення законності та встановлення соціальної справедливості в місті. Першочерговими кроками, які реалізує фракція у Львівській міській раді, задля досягнення цієї мети стануть:
1.      Включення в порядок денний сесії ЛМР нової структури органів міської ради;
2.      Обрання заступників міського голови;
3.      Формування виконавчого комітету міської ради;
4.      Затвердження юридично коректних, економічно обґрунтованих, схвалених громадою тарифів на комунальні послуги».
ZIK         Wednesday, December 07, 2011
http://zik.ua/ua/news/2011/10/26/316145

Немає коментарів:

Дописати коментар