Відкрите суспільство

«...кому підпорядковується публічна влада, кому підпорядковується верховна влада в країні - бандитам або громадянам країни? До того часу, поки це питання не вирішене, ніякі інші питання не можуть бути вирішені.»

Андрій Іларіонов

«Янукович – людина старого кримінального складу, яка має свої ігри «за поняттями». У тому світі не ухвалюють закон в принципі. Така людина може говорити про закон, але кримінальний світ не любить закону... Карні злочинці в таборах говорили політичним: ви прийдете до влади і знову мене посадите, оскільки моя справа – обійти закон, а ви хочете привести суспільство до закону»

Євген Сверстюк, доктор філософії, політв'язень радянського режиму.

четвер, 23 лютого 2012 р.

Янукович став презервативом



ВО «Коаліція учасників помаранчевої революції» спільно з ГИ «Чорний Комітет» на добродійних засадах влаштує роздачу презервативів з біло-блакитної «Партії кондомів» 

Як повідомили в прес-службах організацій, акція відбудеться 24 лютого 2012 року в 11:00 на Майдані Незалежності біля Головпоштамту.
«Колекційні контрацептиви виготовлені спеціально до другої річниці поліпшення життя вже сьогодні», – відзначили активісти.
Для всіх, що бажають буде проведена безкоштовна фото сесія з великим презервативом. 
«Сподіваємося, що міліція не розцінить соціальний захід як прояв екстремізму і не буде перешкоджати та не вилучатиме партію ювілейних виробів», – заявляють організатори.
23.02.2012 14:28
http://www.ord-ua.com/2012/02/23/yanukovich-stal-prezervativom-foto/?lpage=1

Немає коментарів:

Дописати коментар