Відкрите суспільство

«...кому підпорядковується публічна влада, кому підпорядковується верховна влада в країні - бандитам або громадянам країни? До того часу, поки це питання не вирішене, ніякі інші питання не можуть бути вирішені.»

Андрій Іларіонов

«Янукович – людина старого кримінального складу, яка має свої ігри «за поняттями». У тому світі не ухвалюють закон в принципі. Така людина може говорити про закон, але кримінальний світ не любить закону... Карні злочинці в таборах говорили політичним: ви прийдете до влади і знову мене посадите, оскільки моя справа – обійти закон, а ви хочете привести суспільство до закону»

Євген Сверстюк, доктор філософії, політв'язень радянського режиму.

середу, 29 лютого 2012 р.

Ініціатива «Першого грудня» скликає Національний круглий стіл


Ініціатива «Першого грудня» анонсує скликання Національного круглого столу. Організатори переконані, Національний круглий стіл має стати новим суспільним інститутом вираження суверенної волі громадянського суспільства.
1 березня на прес-конференції кардинал Любомир Гузар, Євген Сверстюк, Мирослав Попович, Іван Дзюба обговорять про тему, мету та завдання Національного круглого столу. Радіо Свобода здійснюватиме інтернет-трансляцію прес-конференції (трансляція відбуватиметься тут).
За словами організаторів, Національний круглий стіл – це один із перших кроків з формування нового порядку денного країни, що ініційовано групою «Першого грудня». Передбачається, що участь у ньому візьмуть знакові постаті з різних суспільних сфер, щоб спільно шукати відповіді на виклики сьогодення та формулювати практичні суспільні завдання.
До створеної в 20-ту річницю референдуму про Незалежність ініціативної групи «Першого грудня» ввійшли чільні представники національної інтелігенції: В'ячеслав Брюховецький, Богдан Гаврилишин, Володимир Горбулін, Семен Глузман, кардинал Любомир Гузар, Іван Дзюба, Мирослав Маринович, Мирослав Попович, Євген Сверстюк, Вадим Скуратівський, Ігор Юхновський.
29 лютого 2012, Київ 23:43
http://www.radiosvoboda.org/archive/news/20120229/630/630.html?id=24500447

Немає коментарів:

Дописати коментар