Відкрите суспільство

«...кому підпорядковується публічна влада, кому підпорядковується верховна влада в країні - бандитам або громадянам країни? До того часу, поки це питання не вирішене, ніякі інші питання не можуть бути вирішені.»

Андрій Іларіонов

«Янукович – людина старого кримінального складу, яка має свої ігри «за поняттями». У тому світі не ухвалюють закон в принципі. Така людина може говорити про закон, але кримінальний світ не любить закону... Карні злочинці в таборах говорили політичним: ви прийдете до влади і знову мене посадите, оскільки моя справа – обійти закон, а ви хочете привести суспільство до закону»

Євген Сверстюк, доктор філософії, політв'язень радянського режиму.

середу, 2 листопада 2011 р.

3 листопада в 11:00 в Сумах на площі Незалежності відбудеться мітинг-збори активістів громадського руху «Спільна справа».


Подібні заходи одночасно пройдуть у всіх обласних центрах України. За даними організаторів, мета зборів – звернення територіальних громад до депутатів місцевих рад з проханням висловити недовіру чинному парламенту.
Активісти громадського руху «Спільна справа» переконані, що після скасування конституційної реформи 2004 року Президент і Верховна Рада отримали повноваження, які не були делеговані їм народом України. Відмовляючись від негайного проведення виборів і забороняючи проведення референдуму щодо припинення своїх повноважень, режим Януковича фактично узурпував владу в Україну і протиставляє себе громадянам.
Масова мобілізація українців 3 листопада покликана довести діючій владі, що громадяни сильніше за режим. Коли на вулиці виходять сотні тисяч, влада відступає. Нашою повною і безумовною перемогою буде проведення чесних і нефальсифікованих виборів Верховної Ради і Президента. Влада оголосила нам війну. Ми приймаємо виклик. І ми переможемо! » – Сказано у зверненні організаторів акції.
Про свою участь у цій акції так само повідомила і обласна організація ВО «Батьківщина».

Немає коментарів:

Дописати коментар