Відкрите суспільство

«...кому підпорядковується публічна влада, кому підпорядковується верховна влада в країні - бандитам або громадянам країни? До того часу, поки це питання не вирішене, ніякі інші питання не можуть бути вирішені.»

Андрій Іларіонов

«Янукович – людина старого кримінального складу, яка має свої ігри «за поняттями». У тому світі не ухвалюють закон в принципі. Така людина може говорити про закон, але кримінальний світ не любить закону... Карні злочинці в таборах говорили політичним: ви прийдете до влади і знову мене посадите, оскільки моя справа – обійти закон, а ви хочете привести суспільство до закону»

Євген Сверстюк, доктор філософії, політв'язень радянського режиму.

четвер, 10 листопада 2011 р.

Львівські депутати скасували двоставковий тариф


10 листопада 2011 року на сесії Львівської міської ради з ініціативи фракції Всеукраїнського об'єднання "Свобода" депутати скасували рішення виконавчого комітету Львівської міської ради про встановлення двоставкового тарифу на теплову енергію.
Як повідомив голова комісії депутатської діяльності та законності свободівець Любомир Мельничук, виконуючи волю городян, "Свобода" скасувала двоставковий тариф у місті.
"Оскільки рішення щодо розміру тарифу ухвалює НКРЕ, але тип тарифу, відповідно до чинного законодавства, визначає Львівська міська рада, депутати фракції Всеукраїнського об'єднання "Свобода", дотримуючись послідовної позиції, проголосували за скасування двоставкового тарифу у місті.
Розуміючи, що команда міського голови, незважаючи на попередню ухвалу сесії та неодноразові звернення депутатів щодо необхідності перегляду тарифу, затягнула цей процес аж до опалювального сезону, свободівці винесли на сесію проект ухвали про скасування двоставкового і запровадження одноставкового тарифу у Львові, який набуває чинності 30 квітня 2012 року.
Крім цього, депутати зобов'язали виконавчі органи Львівської міської ради до 30 липня 2012 року провести всі процесуальні дії для запровадження одноставкового тарифу у місті", – повідомив Любомир Мельничук.
Прес-служба Львівської міської організації ВО "Свобода" 10 листопада 2011 Поділитись
http://www.svoboda.org.ua/diyalnist/novyny/025504/

Немає коментарів:

Дописати коментар