Відкрите суспільство

«...кому підпорядковується публічна влада, кому підпорядковується верховна влада в країні - бандитам або громадянам країни? До того часу, поки це питання не вирішене, ніякі інші питання не можуть бути вирішені.»

Андрій Іларіонов

«Янукович – людина старого кримінального складу, яка має свої ігри «за поняттями». У тому світі не ухвалюють закон в принципі. Така людина може говорити про закон, але кримінальний світ не любить закону... Карні злочинці в таборах говорили політичним: ви прийдете до влади і знову мене посадите, оскільки моя справа – обійти закон, а ви хочете привести суспільство до закону»

Євген Сверстюк, доктор філософії, політв'язень радянського режиму.

неділю, 27 листопада 2011 р.

Інвалід-ветеран помер після атаки на наметове містечко


Померлий у наметовому містечку чорнобильців в Донецьку був шахтарем-інвалідом         
74-річний Геннадій Конопльов не був чорнобильцем, але брав участь у голодуванні і знаходився у штабному наметі, який знесли.
Фото 25 листопада 
При штурмі міліцією наметового містечка чорнобильців у Донецьку загинув 74-річний шахтар-інвалід Геннадій Конопльов, повідомив народний депутат від "БЮТ-Батьківщини" Михайло Волинець.

Померлий не був чорнобильцем, але брав участь у голодуванні. Геннадій Конопльов очолював ветеранську організацію учасників війни і дітей війни міста Родинського на Донеччині, був членом партії "Батьківщина".
За словами депутата, працівники міліції "за участю бандитських формувань у цивільному" почали штурмувати містечко й завалили армійський намет, який був наданий мітингувальникам МНС області.
Він голодував близько тижня. За словами Волинця, "швидка" забрала Конопльова вже без ознак життя.
"Коли повалили намет, у ньому задимівся генератор. Люди опинилися під заваленим наметом, і Конопльова затоптали", – каже Волинець.
Причина смерті Конопльова невідома – чи то був серцевий напад, чи отруєння чадним газом.
Раніше журналісти з місця подій з посиланням на очевидців повідомляли, що чоловіки, які прийшли зносити намет, залили водою дві буржуйки, які опалювали намет, від чого сталося сильне задимлення.
5 канал з посиланням на чорнобильців повідомив, що більшість з 30 чоловіків, які знаходились в наметі, отруїлись чадним газом. Потім невідомі завалили намет на людей, почали топтатись по ним ногами. Наразі троє людей знаходяться з серцевими нападами в лікарні.
Остров  Донецьк, неділя, 27 листопада 2011 р. 22:59
http://tsn.ua/politika/pomerliy-u-nametovomu-mistechku-chornobilciv-v-donecku-buv-shahtarem-invalidom.html

Немає коментарів:

Дописати коментар