Відкрите суспільство

«...кому підпорядковується публічна влада, кому підпорядковується верховна влада в країні - бандитам або громадянам країни? До того часу, поки це питання не вирішене, ніякі інші питання не можуть бути вирішені.»

Андрій Іларіонов

«Янукович – людина старого кримінального складу, яка має свої ігри «за поняттями». У тому світі не ухвалюють закон в принципі. Така людина може говорити про закон, але кримінальний світ не любить закону... Карні злочинці в таборах говорили політичним: ви прийдете до влади і знову мене посадите, оскільки моя справа – обійти закон, а ви хочете привести суспільство до закону»

Євген Сверстюк, доктор філософії, політв'язень радянського режиму.

неділю, 19 червня 2011 р.

Гриценко: Земельна реформа влади буде гірша за приватизацію


«Те, що пропонує зараз Янукович, починаючи з перших проектів, які були розміщені на сайті Держкомзему, це ніякий не ринок землі. Навіть не базар. Це – бажання кільком сім’ям забрати собі всю землю, понад 40 млн. гектарів».
Про це в ефірі телеканалу «Рада» заявив лідер «Громадянської позиції» Анатолій Гриценко.
Він переконаний, що впровадити таку масштабну реформу можна тільки за умов, коли владі довіряють, ця влада не краде, люди розуміють і підтримують зміст реформи. Зараз нічого з цього немає.
 «Це буде чергова махінація, дуже схожа за своїми наслідками на 92 рік, коли за одну ніч забрали всі заощадження. На наступні роки, коли протягом кількох років забрали все, що було державним і стало приватизованим», - попереджає Гриценко.
Він не має сумніву, що землю скуплять кілька ділків.
 «І не для того, щоб піти у село і там працювати, а для того, щоб почекати і перепродати рази в три дорожче. Через цей шлях Польща вже пройшла. Я не хочу цих махінацій у ситуації, коли і так між владою і народом прірва. Збільшувати цю прірву – це приректи країну на безвихідь».
19 червня 2011 об 11:16

Немає коментарів:

Дописати коментар