Відкрите суспільство

«...кому підпорядковується публічна влада, кому підпорядковується верховна влада в країні - бандитам або громадянам країни? До того часу, поки це питання не вирішене, ніякі інші питання не можуть бути вирішені.»

Андрій Іларіонов

«Янукович – людина старого кримінального складу, яка має свої ігри «за поняттями». У тому світі не ухвалюють закон в принципі. Така людина може говорити про закон, але кримінальний світ не любить закону... Карні злочинці в таборах говорили політичним: ви прийдете до влади і знову мене посадите, оскільки моя справа – обійти закон, а ви хочете привести суспільство до закону»

Євген Сверстюк, доктор філософії, політв'язень радянського режиму.

понеділок, 20 червня 2011 р.

Мозковим центром провокацій з червоними прапорами є Кремль, – депутат


Голова Львівської крайової організації НРУ, депутат Львівської облради Андрій Корнат вважає, що проект резолюції "Про протидію проявам неонацизму і правого радикалізму", який представить на розгляд ПАРЄ Делегація Росії в асамблеї, є продовженням розігрування червонопрапорної карти.
Як повідомили ZAXID.NET в прес-службі НРУ, у відповідному проекті вказано шість країн, де нібито зберігається проблема неонацизму і де не переслідують в належному обсязі за вчинення нацистських злочинів. За версією РФ – це, зокрема, Латвія, Литва, Естонія, Україна, Австрія та Канада.
Андрій Корнат наголосив, що, дивлячись на блискавичні та злагоджені дії Росії після подій 9 травня у Львові, вже не залишається сумнівів у справжньому джерелі тих провокацій. «Нинішня українська влада та радикальні сили стали лише співвиконавцями деструктивних червонопрапорних махінацій. Ініціатором і мозковим центром операції є Кремль», – зазначив політик.
 «Кремль не може пробачити деяким екс-республікам СРСР, які відмовилися від панросійської доктрини й ідентичності, обравши власний – національний шлях розвитку незалежних держав. Канада ж і Австрія приписані в резолюції для замулення очей. До того ж самобутній національний вибір відповідних країн йде в розріз з політикою «Русского мира», – сказав він.
 «Чому Росія у цьому проекті резолюції забула вписати себе? Мабуть автори проекту резолюції краще промовчать, що у наших північно-східних сусідів неонацизм і правий радикалізм має надсприятливі умови для розвитку і патронується офіційною владою», – додав очільник рухівців Львівщини.
На думку Андрія Корната, розкручувати колесо т. зв. «правого радикалізму» Росія буде продовжувати й надалі. «Черговою ланкою цієї кампанії можуть стати заплановані провокації 22 червня. Закликаємо українців не піддаватися на них, більш того, пам’ятаючи події півторамісячної давнини», – наголосив він.
Андрій Корнат.                  20:55, 20.06.2011                               Фото: daily.lviv.ua

Немає коментарів:

Дописати коментар