Відкрите суспільство

«...кому підпорядковується публічна влада, кому підпорядковується верховна влада в країні - бандитам або громадянам країни? До того часу, поки це питання не вирішене, ніякі інші питання не можуть бути вирішені.»

Андрій Іларіонов

«Янукович – людина старого кримінального складу, яка має свої ігри «за поняттями». У тому світі не ухвалюють закон в принципі. Така людина може говорити про закон, але кримінальний світ не любить закону... Карні злочинці в таборах говорили політичним: ви прийдете до влади і знову мене посадите, оскільки моя справа – обійти закон, а ви хочете привести суспільство до закону»

Євген Сверстюк, доктор філософії, політв'язень радянського режиму.

неділю, 11 березня 2012 р.

"Громадянська позиція" в понеділок вийде на захист конституційних прав і свобод


Донецька обласна парторганізація «Громадянська позиція» 12 березня візьме участь у мітингу, який відбудеться об 11:00 у Костянтинівці за адресою: пр. Ломоносова 119 (на площі перед Палацом культури «Октябрь»). На мітинг запрошені всі небайдужі до дій влади політичні партії, громадські організації Донецької області та всі бажаючі відстояти свої права.
Мітинг буде присвячено захисту конституційних прав і свобод громадян України, боротьбі за свої права представників різних соціальних категорій, таких як чорнобильці, афганці, діти війни. Головною вимогою мітингуючи стане відставка Уряду і Президента, відставка Конституційного суду, звільнення політв’язнів та виконання рішень судів по виплатам допомоги чорнобильцям.
 «Уряд поставив нас «коліна», залишив на межі виживання. Азаров запропонував взяти у руки лопати та працювати. Але ми встанемо з колін і скажемо «ні» цій владі! Восени, коли будуть вибори, ми заставимо їх прийти до нас, встати на коліна і поклястися народу України своїми дітьми та онуками, що вони не зрадять своїм передвиборним обіцянкам», – заявив Микола Ковалевський, заступник голови Донецької громадської організації «Острів».
 «Боротьба за свої права представників різних соціальних категорій, таких як чорнобильці, афганці, діти війни давно вже вийшла за межі Києва, та навіть обласних центрів і зараз вже збирає людей на площах в інших містах і селах . Наша «Громадянська позиція» буде підтримувати всі починання вільних людей боротися за свої права», – говорить Олександр Гевелєв, голова Донецького обласного осередку партії «Громадянська позиція» .
Нагадаємо, що мітинг на захист Конституційних прав громадян України вже відбувся в обласному центрі Донецької області 6 березня і вже пішов хвилею по області. 12 березня , у понеділок також проти владний мітинг відбудеться на Луганщини. Запрошуємо всіх небайдужих 12 березня о 10:00 прийти на мітинг, який відбудеться на площі Героїв ВОВ 9 біля будівлі №3 Луганської облдержадміністрації.
11 березня 2012 о 08:58
http://freemail.ukr.net/2011045139/q/start#readmsg,id=13314495940000000214&folder=0&page=1

Немає коментарів:

Дописати коментар