Відкрите суспільство

«...кому підпорядковується публічна влада, кому підпорядковується верховна влада в країні - бандитам або громадянам країни? До того часу, поки це питання не вирішене, ніякі інші питання не можуть бути вирішені.»

Андрій Іларіонов

«Янукович – людина старого кримінального складу, яка має свої ігри «за поняттями». У тому світі не ухвалюють закон в принципі. Така людина може говорити про закон, але кримінальний світ не любить закону... Карні злочинці в таборах говорили політичним: ви прийдете до влади і знову мене посадите, оскільки моя справа – обійти закон, а ви хочете привести суспільство до закону»

Євген Сверстюк, доктор філософії, політв'язень радянського режиму.

середу, 14 березня 2012 р.

Омбудсвумен Валерія Лутковська складе присягу - і не заціпить?

У четвер,15 березня, Янукович планує явити світу нову Карпачову - нею наказано обрати Лутковську. Наказ доведено, більшість виконає.

Лутковська мало відома широкому загалу. А от мені вона запам'яталася добре. Двома речами: перше - своїми підписами під злочинними законопроектами 7562 і 9127; друге - виступом на засіданні нашого Комітету, де Лутковська полум'яно відстоювала, від імені Уряду Януковича, злочинні новації.

Оті самі, якими із законів викреслювали й Азарову в ручний режим віддавали усі соціальні гарантіі, крім того - давали змогу безконтрольно вкрасти (вибачте, приватизувати) стратегічну газову трубу.

Оті самі, які спровокували акції протесту по всій країні, штурм будівлі Ради "афганцями" і чорнобильцями, бо замість цивілізованого вирішення проблеми пільг їх вирішили тупо вилучити із законів.

Підпис Лутковської стоїть під законопроектами, якими брутально порушуються: дванадцять статей Конституції України (статті 6, 8, 17, 19, 21, 22, 55, 85, 92, 113, 117, 124), Закон України «Про регламент Верховної Ради України», плюс кілька обов’язкових для виконання рішень Конституційного суду. Це не мій вердикт - юристів Головного науково-експертного управління.

Уповноваженим з прав людини стане Лутковська, яка своїм підписом дала згоду на масові порушення ...прав людини, точніше, понад 10 мільйонів людей, 36 категорій, більше того - на позбавлення громадян права навіть до суду звернутися, за захистом?!


Цим призначенням Янукович вирішив довести, що межі цинізму й аморальності в його команді не існує? Так то вже аксіома...

Згідно закону, нова омбудсвумен складатиме присягу: "Я, Лутковська Валерія Володимирівна, заступаючи на посаду Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини, урочисто присягаю чесно та сумлінно захищати права і свободи людини і громадянина, добросовісно виконувати свої обов'язки, додержуватися Конституції України і законів України та керуватися справедливістю і власною совістю. Зобов'язуюся діяти незалежно, неупереджено, в інтересах людини і громадянина".

Не заціпить?
Анатолій Гриценко   13 березня 2012 
http://grytsenko.com.ua/blog/view-ombudsvumen-valerija-lutkovs-ka-sklade-prysjahu-i-ne-zatsipyt.html

Немає коментарів:

Дописати коментар