Відкрите суспільство

«...кому підпорядковується публічна влада, кому підпорядковується верховна влада в країні - бандитам або громадянам країни? До того часу, поки це питання не вирішене, ніякі інші питання не можуть бути вирішені.»

Андрій Іларіонов

«Янукович – людина старого кримінального складу, яка має свої ігри «за поняттями». У тому світі не ухвалюють закон в принципі. Така людина може говорити про закон, але кримінальний світ не любить закону... Карні злочинці в таборах говорили політичним: ви прийдете до влади і знову мене посадите, оскільки моя справа – обійти закон, а ви хочете привести суспільство до закону»

Євген Сверстюк, доктор філософії, політв'язень радянського режиму.

середу, 14 березня 2012 р.

У Миколаєві троє придурків зґвалтували дівчину і намагалися спалити живцем


10 березня, в лікарню була доставлена 19-річна дівчина. Медики були шоковані – майже все тіло юної жінки було обвуглено. Але дослідних працівників уразило навіть не це, а глибина опіків. На деяких частинах тіла шкіри, що потерпіла, і м'язів майже не залишилося, в попіл перетворилася і певна частина кісток скелета.
Не дивлячись на страшні тілесні ушкодження, дівчина була жива і навіть досить адекватно, для її стану, спілкувалася з медиками. Потерпілу зараз намагаються врятувати лікарі, а правоохоронцями за підозрою в причетності до скоєння цього тяжкого злочину затриманий житель Миколаєва.
У міліцію про цей страшний злочин повідомив перехожий. Проходячи повз будівельний майданчик, розташований біля багатоповерхових будинків по пр. Леніна, він почув, що з-за огорожі, з території будівництва доноситься жіночий стогін і благання про допомогу.
На вказане місце виїхав наряд патрульної служби міліції, співробітники якого і виявили дівчину. Вся чорна від вогню, вона лежала в підвальному приміщенні, в ямі, серед обгорілого будівельного непотребу, і ледве подавала ознаки життя.
Як було встановлено співробітниками Центрального РО НГУ УМВД України в Миколаївської області, напередодні увечері потерпіла познайомилася в розважальному закладі з двома чоловіками. Молоді люди не викликали підозріння у дівчини – вони жартували, пригощали її спиртним, кожен з них намагався сподобатися новій знайомій.
Пізно увечері парубки, проводжаючи дівчину додому, запропонували зайти на квартиру їх товариша – мовляв, дуже добре він готує каву, і музику ще можна послухати. Дівчина погодилася, але замість кави кампанія продовжувала випивати.
У якийсь момент гостя, яка стала відчувати себе погано, заснула і повністю відключилася. І тоді ситуація кардинально змінилася. Нові знайомі, скориставшись безпорадним станом жінки, по черзі задовольнили свою статеву похіть, а потім, коли один з них залишився наодинці з дівчиною, він раптом став її душити, і стискував горло, поки жертва не перестала подавати ознак життя. Будучи впевненим в тому, що жінка вже мертва, 23-річний насильник ще раз вступив з нею в статевий контакт, а потім сказав господареві квартири і своєму товаришеві, що треба позбавитися від тіла.
Він замотав дівчину в ковдру, виніс її на будівельний майданчик, спустився в підвал і кинув тіло до ями, повної будівельного сміття. Потім розвів вогнище поряд з тілом і пішов по своїх справах...
Але дівчина під впливом больового шоку зуміла звернути на себе увагу перехожого.
Як повідомили в ССО УМВД в Миколаївської області, зараз правоохоронцями з’ясовуються обставини і подробиці здійснення злочину та міра причетності до вчиненого кожного з фігурантів.
Слідчим відділенням Центрального РО НГУ УМВД України в Миколаївської області збуджена кримінальна справа по ознаках ч. 2 ст. 15 УК України (Замах на скоєння злочину є закінченим, якщо особа виконала всі дії, які вважало необхідними для доведення злочину до кінця, але злочин не був закінчений по причинах, не залежних від його волі) і ч. 1 ст. 115 УК України (Вбивство, тобто умисне протиправне спричинення смерті іншій людині). Затриманий надає зізнавчі свідчення, а ось пояснити свою поведінку не може.
11 Березня, 2012 12:12  Опублікував Дмитро Наїмов
http://news.nikcity.com/incidents/32584
 
 Как удалось установить «Новостям-N», один из подозреваемых – сын бывшей главы Еланецкой райгосадминистрации, а другой – сын бывшего прокурора Центрального района Николаева. То, что дело пытаются «замять», подтверждает и полное отсутствие объективной информации из правоохранительных органов: кто отпустил подозреваемых в совершении столь тяжкого преступления? На каком основании? Кто ведет следствие? Добиться ответа на все эти вопросы оказалось не возможно – глухая стена.
P.S. Напомним
Задержанный:
Краснощек Евгений Александрович, 25.02.1989 года рождения, проживал в г. Николаев, ул. Артема.1, кв. 411,
Двое на подписке:
Присяжнюк Максим Владимирович,      12.05.1988 г.р. , проживал в г. Еланец, ул. 50 РОКІВ ЖОВТНЯ, д.50 ,
Погосян Артем Витальевич,                        11.04.1990 г.р., проживал в г. Николаев, ул. Акима, 150, кв. 7.
Найдена страница одного из задержанных и отпущенных ублюдков http://vk.com/id6329522
http://moyoatik.livejournal.com/359001.html

Немає коментарів:

Дописати коментар