Відкрите суспільство

«...кому підпорядковується публічна влада, кому підпорядковується верховна влада в країні - бандитам або громадянам країни? До того часу, поки це питання не вирішене, ніякі інші питання не можуть бути вирішені.»

Андрій Іларіонов

«Янукович – людина старого кримінального складу, яка має свої ігри «за поняттями». У тому світі не ухвалюють закон в принципі. Така людина може говорити про закон, але кримінальний світ не любить закону... Карні злочинці в таборах говорили політичним: ви прийдете до влади і знову мене посадите, оскільки моя справа – обійти закон, а ви хочете привести суспільство до закону»

Євген Сверстюк, доктор філософії, політв'язень радянського режиму.

суботу, 17 березня 2012 р.

Акт насильства над Оксаною Макар стався на квартирі активіста молодіжки Партії регіонів: докази


Акт насильства над Оксаною Макар стався на квартирі активіста молодіжки Партії регіонів: докази
“Хвилі” стало відомо, що одним з насильників Оксани Макар був ключовим активістом місцевого осередку Союзу молоді Партії регіонів – Максим Присяжнюк. Докази цього можна було знайти на сайті Миколаївського осередку Партії регіонів. Після того, як стало відомо, що жахливий акт насильства стався на квартирі Максима Прісяжнюка інформація була видалена з сайту ПРУ.

Проте, в кеші гуглу вся інформація збереглася і кожен може в цьому переконатися. Як витікає з матеріалу, Присяжнюк не просто був активістом молодіжки регіоналів, але і просувався по партійній лінії, оскільки представляв Миколаївську область на загальнонаціональних заходах. Його повинен добре знати народний депутат Андрій Пінчук.
Ми представляємо повний матеріал заходу  Партії регіонів в якому брав участь Максим Присяжнюк
18 грудня 2009 року в Києві зібралися представники студентської самоврядності зі всієї України на форум лідерів студентської самоврядності, який проходив під патронатом СМРУ () і є індикатором проблем студентської молоді..
Початком проведення форуму став виступ Голови СМРУ Андрія Пінчука, який активно виступає за підтримку студентської молоді України, за втілення прийнятих соціально-економічних програм для поліпшення життя молоді, виносить на розгляд депутатів Верховної Ради питання захисту студентських прав.
Учасники форуму висловили свою стурбованість з приводу не виконання органами державної влади вимог законодавства в частині соціально-економічного стану студентів, недосконалості нормативної і правової бази, що негативно позначається на житті студентської молоді. У виступах лідерів органів студентської самоврядності вищих учбових закладів України були розглянуті основні студентські проблеми, внесені пропозиції по удосконаленню і доопрацюванню законів, які захищають студентські та молодіжні права в цілому.
Миколаївську область представляли два учасники форуму: Присяжнюк Максим і Михайлов Сергій. У своєму виступі Присяжнюк Максим торкнувся теми політичного тиску найвищих органів влади на студентів і висловив пропозиції, як студентська самоврядність може від тиску захиститись.
Завершенням форуму було прийняття резолюції, в якій вирішено звернутися до Верховної Ради, Кабінету Міністрів України з проханням про прийняття змін до Закону України «про вищу освіту», про виділення засобів на фінансування індексації стипендій, студентських програм, сприяння молодіжному будівництву, та на розробку єдиної методики визначення вартості навчання у вищих учбових закладах України, надання державних кредитів для отримання вищої освіти.
Проведення таких форумів дуже важливе для студентства в цілому, оскільки вони дозволяють виявити і вирішити багато їх проблем, завдяки депутатам Верховною Ради-членам СМРУ, які пам'ятають про студентів і захищають їх інтереси.
Присяжнюк Максим, член СМРУ, учасник форуму
Михайлов Сергій, член СМРУ, учасник форуму.
А ось фотографії Присяжнюка після затримання
Цікаво, чи не так? На це фоні особливо блюзнірські звучить заява голови обласної ради Ігоря Дятлова, який також є першим заступником голови Миколаївської обласної організації Партії регіонів, Він озвучив офіційну заяву з приводу вчорашнього мітингу на підтримку Оксани Макар. Цитуємо:
“У Миколаєві сталася трагедія, яка жахнула весь світ, але яка змусила всіх миколаївців і навіть жителів України об'єднатися. Мітинги на підтримку Оксани Макар відбулися в багатьох регіонах. Активісти Партії регіонів, представники «Молодих регіонів» одними з перших відгукнулися та активізували громадськість здати кров для потерпілої. Наші депутати забезпечили лікарню тими медичними препаратами, що терміново були потрібні для лікування дівчини. Наша молодь разом з багатьма городянами вийшла в четвер на площу, щоб підтримати Оксану Макар та ОлександруПопову і висловити своє обурення на адресу затриманих.
Але окремі політичні сили вирішили, що на емоціях миколаївців можуть вдало зіграти і використовувати ситуацію в свою користь перед майбутніми виборами. Чомусь вирішили, що цю трагедію всього українського народу вони можуть очолити.
Я обурений спробами цих людей розділити суспільство так само, як вони намагалися розділити сцену або мітинг. Як можна говорити про те, що є одні організатори мітингу, а є другі? Організатор мітингу один – це люди, які об'єдналися і вирішили вийти на площу. Серед цих людей були представники різних політичних сил, були і безпартійні. Але яке відношення партійна приналежність має до бажання підтримати постраждалих дівчат? Я вважаю, що це блюзнірство. І саме блюзнірством називаю заяви окремих політиканів, що піаряться на загальному горі, і їх спроби перетворитися мітинг проти трьох недолюдків в мітинг проти Партії регіонів. Я закликаю громадськість і засоби масової інформації не піддаватися на подібні провокації. І вірити не заявам аморальних політиків, а конкретним справам. Також хочу подякувати кожному, хто не залишився байдужим до двох трагедій, які майже одночасно сталися в Миколаєві, кожного, хто підтримав обидві матері. Я запевняю, що всю необхідну допомогу для Оксани Макар і Олександри Попової ми надаємо і надаватимемо. А злочинці будуть покарані по всій суворості закону”.
Загалом, як не крути, а виходить, що гідну зміну виростили регіонали.
“Хвиля”                16.03.2012 22:40
http://www.ord-ua.com/2012/03/16/akt-nasiliya-nad-oksanoj-makar-proizoshel-na-kvartire-aktivista-molodezhki-partii-regionov-dokazatelstva-/

Немає коментарів:

Дописати коментар