Відкрите суспільство

«...кому підпорядковується публічна влада, кому підпорядковується верховна влада в країні - бандитам або громадянам країни? До того часу, поки це питання не вирішене, ніякі інші питання не можуть бути вирішені.»

Андрій Іларіонов

«Янукович – людина старого кримінального складу, яка має свої ігри «за поняттями». У тому світі не ухвалюють закон в принципі. Така людина може говорити про закон, але кримінальний світ не любить закону... Карні злочинці в таборах говорили політичним: ви прийдете до влади і знову мене посадите, оскільки моя справа – обійти закон, а ви хочете привести суспільство до закону»

Євген Сверстюк, доктор філософії, політв'язень радянського режиму.

четвер, 22 березня 2012 р.

Громадяни міста Суми, небайдужі до власної долі!


Комітет представників міських громадських організацій запрошує Вас у п'ятницю, 23 березня 2012 року, на треті загальноміські Збори громадян міста Суми – споживачів житлово-комунальних послуг (перші відбулися 14 квітня 2011 року, другі – 4 серпня 2011 року), присвячені обговоренню ситуації, яка склалася у сфері надання, споживання житлово-комунальних послуг та порядку встановлення міськрадою м. Суми тарифів на житлово-комунальні послуги.


Збори відбудуться о 18 годині в конференц-залі Зарічної районної держадміністрації (2-й поверх) по вул. Харківська 35. 

Ви зможете поставити запитання, які Вас турбують, отримати кваліфіковані відповіді та дізнатись багато нової корисної інформації щодо стану функціонування житлово-комунального господарства міста.


За підсумками конференції буде прийнята резолюція міської громади, яка буде доведена до органів місцевого самоврядування.
Оргкомітет

Немає коментарів:

Дописати коментар